ATC Match en Blinct zijn dit schooljaar goed begonnen op een hele nieuwe locatie! Samen met onze deelnemers werden de spullen van het kantoor en de werkplaats aan de Radonweg ingepakt en verhuisd. Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij inmiddels helemaal onze draai hebben gevonden op;

Hardwareweg 15, 3821 BL Amersfoort.

We hebben een heerlijke frisse start gemaakt op deze locatie. We zien zoveel mogelijkheden om jonge mensen in een kwetsbare positie (opnieuw) een eigen plek te laten innemen in onze maatschappij. Geen jongere zou langdurig werkloos thuis moeten zitten, maar soms is de afstand tot de arbeidsmarkt en/of het onderwijs heel groot geworden. In opdracht van en in partnership met onderwijs, gemeenten, zorg en bedrijfsleven zetten wij een traject op maat in. Met realistische doelen voor de jongeren én de structuur om die doelen te bereiken. Heel pragmatisch, want uiteindelijk is het doel een baan en/of een passende opleiding. En natuurlijk een goede match voor de bedrijven en (onderwijs)organisaties waar onze deelnemers aan de slag gaan!

Bij MBO Amersfoort hebben we kantoorruimte betrokken en een eigen werkplaats voor houtbewerking ingericht. Daar kunnen de deelnemers terecht voor arbeidstraining en/of stage. Op de werkplaats worden houten meubels gemaakt voor de verkoop. Door de samenwerking met het MBO kunnen de jongeren ook kennis maken met andere werkterreinen, zoals de bouw, techniek, logistiek of mobiliteit.

Mocht u vragen hebben over de verhuizing of over onze dienstverlening, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. We zien ernaar uit om ook vanaf onze nieuwe locatie de samenwerking met u voort te zetten!